Breakfast

Seite:  1
Sortieren nach:  Relevanz Name Bewertung Aufwand Datum

Scotch Pancakes

08.03.2005
Sift the flour with the raising agents and stir in the sugar. Make a well in the centre and break the egg into it. Whisk the milk into the egg, then gradually incorporate the dry... mehr

Scottish Eggs with Fresh Herbs

08.03.2005
4 lg Eggs plain flour 8 oz Sausage meat 1 sm Egg, beaten 2 Spring onions, fine chopped Chopped fresh chives Freshly milled black pepper 1 tb Finely... mehr

Overnight French Toast

11.03.2005
Arrange bread in a single layer in a 13 x 9 x 2 - inch baking pan. In a medium bowl, whisk eggs until blended. Whisk in sugar, eggnog, nutmeg, cinnamon, and butter. Pour mixture over... mehr

Sausage And Cheese Strata With Sun-Dried Tomatoes

11.03.2005
Place sun-dried tomatoes in medium bowl. Pour enough boiling water over to cover. Let stand until softened, about 15 minutes. Drain. Saute sausages in heavy medium skillet over medium... mehr

Multigrain Hot Cereal

11.03.2005
Recipe by: McDougall Rinse the grains and soak them in water to cover for 30 minutes. Drain. Place the soaked grains in a rice cooker or a saucepan along with the apricots and 2 cups of... mehr

D-Shortbread

12.03.2005
Mehl mit Backpulver sieben. In eine Schuessel geben. Zucker, Vanille, Zitronenschale und Salz dazu. Firme Butter mit dem Teigmesser einarbeiten bis es Erbsengrosse Stuecke hat. Mulde... mehr

D-Croissant Teig, Wolfgangs

12.03.2005
Hefe/Milch Mix mit gesiebtem Mehl in der Teigruehrmaschine mit Paddle kombinieren. Wasser/Zucker/Salz Mix dazu und Teig machen. Nicht den Gluten entwickeln oder Max Schmeling muss den... mehr

Scotch Oatmeal Waffles

04.11.2011
Combine first 4 ingredients in bowl;mix.Combine and mix milk, eggs and oil.Add liquids to dry ingredients;mix.For each waffle, pour 1/2 of batter (1 1/3 cups) into preheated 9" square... mehr
Seite:  1