Meat

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Scalloppine of Pork Marsala

08.03.2005
Flatten each slice of pork between sheets of waxed paper to a thickness of 3/16 inch. Flour pork lightly on both sides. Heat 1/2 of the clarified butter in a large heavy skillet over... mehr

Scaloppine Boscaiola

08.03.2005
1. Sear medallions in 1 tbs. butter for one minute on each side. Set aside. 2. Melt remaining butter in pan. Add prosciutto and both kinds of mushrooms. Saute 7 minutes. Add veal and... mehr

Scaloppine Di Vitello

08.03.2005
1. In a large skillet, heat the clarified butter. When warm, flour the veal & place in skillet to brown. Add salt & pepper to taste & arrange the slices on a serving platter; keep warm.... mehr

Scaloppine Di Vitello Al Marsa

08.03.2005
Heat oil in saucepan; add mushrooms & shake over moderate heat for 1 minute. Add half of stock, 1 tsp lemon juice & salt to taste; cover & leave over low heat. Beat veal very thinly,... mehr

Schnitz Und Knepp

08.03.2005
The name of this dish, literally translated, means "Apples and Buttons." It is a soup-ham-and-apple-stew-dumpling-type dish that could only have come from the kitchen of a woman who had... mehr

Pfundspfanne

10.03.2005
Fleisch und Bierschinken wuerfeln (nicht wuerzen). Dann mit den Champignons vermengen und in eine Auflaufform geben. Das Sauerkraut darauf schichten. Die Schlagsahne mit der Chilisauce... mehr

D-BAYRISCHER LEBERKÄSE

11.03.2005
Fleisch in Streifen schneiden. Eiskalt, mit dem Eis und den restlichen Zutaten, ausser dem Fett, vermischen. Durch die grobe und mittlere Scheibe des Wolfs treiben. Das Fett separat... mehr

The real Wiener Schnitzel (cutlet)

11.03.2005
The most asked questions and their answers: [I do not translate this now - I have to look too often into my dictionary ;-) Sb] Now the recipe: Portion calf depending on the product with... mehr
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