Oriental (12 Rezepte)

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Scallop Corn Soup

08.03.2005
IN A MEDIUM-SIZED POT, bring the fish stock to a simmer, then add the scallops and corn. Simmer for 2 or 3 minutes. Add the rice wine, ginger, scallions, sugar, salt, and pepper, and... mehr

D-TERIYAKI

11.03.2005
Alle Zutaten vermischen. Mindestens 1 Stunde vor Gebrauch herstellen. 2 Stunden marinieren. Hält sich ohne Kühlung. #AT Ulli Fetzer #D 25.07.2002 #NI ** #NO Gepostet von: Ulli... mehr

Chinese Bbq Sauce

11.03.2005
Combine all. Store, label, date, refrigerate. mehr

Thai Spicy BBQ Steak Sauce

11.03.2005
Put the sauces in a large mixing bowl. Pound the ginger, garlic, hot peppers and cilantro with a mortar and pestle or in a food processor and put them in the mixing bowl with the other... mehr

Japanese Pickled Cauliflower Coca-Cola

11.03.2005
2- in strips Water, boiling 1/2 Tas. Celery, very thinly -sliced 3/4 Tas. Coca-Cola 6 tb Wine vinegar Or White -vinegar 1/4 Tas. Sugar 1 1/2 ts Salt... mehr

Teriyakisauce, .De

12.03.2005
Alle Zutaten vermischen. Mindestens 1 Stunde vor Gebrauch herstellen. 2 Stunden marinieren. Haelt sich ohne Kuehlung. mehr

Curried Erdnuss Satay Sauce

12.03.2005
Kokosnussmilch mit der Currypaste 3 minuten koecheln. Erdnussbutter dazu. Brauner Zucker dazu. Nochmal kurz aufkochen. Feuer ausschalten. Abkuehlen und mit der Fisch Sosse... mehr

Hähnchen/Schwein Satay Marinade, 50

12.03.2005
Alle Zutaten in den Blender. Puree bis alles fluessig ist. Nimm 100 ml fuer 1 KG Fleisch. Mariniere fuer 4-6 Stunden, laenger ist besser. Die Marinade hebt sich gut auf. mehr

KIMCHI, INFO 1

12.03.2005
Kimchi is the most famous of these. Kimchi is the name given to any one of hundreds of spicy pickles. It is a part of nearly every meal, and its production is an ancient and revered art.... mehr

KIMCHI, INFO 2

12.03.2005
TONGDUCHON, KOREA - ''You...Like...Kim...Chee?'' Well, up until a few seconds earlier, when I looked behind the scenes at this assembly line on the floor of a freezing Tongduchon alley, I... mehr

Stuffed Cucumber Kimchi Oi Sobagi

12.03.2005
Oi sobagi-- stuffed cucumber kimchi-- is another all-time favourite of mine. The key to making really good cucumber kimchi, advises Halmoni, is to pour boiling water over the cucumbers... mehr

Süß-sauer Sauce

12.03.2005
Alle Zutaten gut verrühren. Kann auch warm gereicht werden. mehr
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